Laminaat en PVC vloeren hebben de laatste jaren sterk aan populairiteit gewonnen. Maar ook de houten parket vloeren blijven ongekend populair.

Hoe maak je nu de beste keuze welke vloer bij jou past? De adviseurs van FLOOR-IS leggen je graag de verschillen, voor- en nadelen uit, zodat je uiteindelijk een goede keuze kunt maken tussen laminaat, PVC of parket.

Belangrijke punten

Over de PVC vloer


PVC vloeren zijn uitermate populair vanwege de vele voordelen. Het is slijtvast, licht van gewicht, vochtbestendig en makkelijk in onderhoud. PVC vloeren bestaan meestal uit tegels of stroken.
FLOOR-IS biedt PVC vloeren aan in alle soorten en maten. Zo is er altijd wel een vloer bij zit die bij je past, of je nu kiest voor een PVC in hout- of in steenlook.

inspiratie nodig? Dit zijn onze toppers!


Populaire vloeren


Enkele merken die wij verkopen

Wij doen het voorwerk


Welk merk moet ik nemen? En welke merken zijn het beste? Deze vraag krijgen we vaak. Er zijn heel veel merken, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij vast het voorwerk gedaan en de beste merken voor je geselecteerd. Zo weet je dat je bij FLOORIS altijd een kwalieteitsproduct krijgt!

Geen webshop, wel een showroom!


Een vloer kopen, dat doe je niet dagelijks. Je moet de kleur en het materiaal in levende lijve zien en voelen. Daarom hebben wij geen webshop, maar wel een showroom met een ruime collectie PVC, laminaat, houten vloeren, traprenovaties en goede koffie! Zien we je snel? Je vindt ons hier.

Volg ons op social media

Op onze socials geven we je tips, inspiratie, nieuws en updates van toffe projecten. Leuk als je ons wilt volgen!